До школи завітав Новий рік!

Закінчення першого семестру навчального року співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду багатообіцяючі зимові канікули, тому закінчення семестру у школі завжди відбувається весело, урочисто і святково.

Коли діти дорослішають, дуже важливо зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий Рік – це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка. Чекали і дочекались… Напередодні канікул, 28,29 та 30 грудня у нашій школі проходять дитячі новорічні ранки для учнів 1-7 класів.

На новорічних ранках для 1-4 класів всі дітки були активні: водили хороводи, співали, приймали участь у конкурсах. До дітей на свято завітали Дід Мороз, Снігуронька та Баба Яга і показали новорічне дійство.

Всі учасники були нагороджені призами за активну участь на святі, а також усі присутні отримали подарунки від Діда Мороза.

На святі в 5-7 класах теж відбувалися новорічні дива. Діти жартували, співали і весело танцювали.

Також, 29 грудня, Дід Мороз і Снігуронька завітали до всього педагогічного колективу. Традиційно привітали вчителів з Новим роком та Різдвом Христовим і подарували пам'ятні календарі.

Кiлькiсть переглядiв: 212

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.