Команда "Стріла" стала лауреатом ХХІV обласного фестивалю Дружин юних пожежних

16 травня найкращі команди-переможниці зональних етапів фестивалю змагалися у фіналі ХХІV-го обласного фестивалю Дружин юних пожежних. За Кубок обласного фестивалю ДЮП змагались команди: «Стріла» Васищевської ЗОШ, «Спалах» Мереф’янського медичного ліцею, «Активні вогнегасники» Харківської гімназії№152, «Варта» Малокомишувацької ЗОШ, «МНС» Барвінківської ЗОШ №2, «За життя» Богодухівського ліцею №3, «Екстрим» Харківської ЗОШ №123 та «Варта» Харківської спеціалізованої школи № 17.

Змагання відбувались у два етапи. Під час першого, що проходив на базі 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Харкова, команди демонстрували свої вміння і навички у наданні допомоги потопаючому та гасінні умовні пожежі, показували свої знання у завданні «Знавці пожежно-рятувальної справи», а також змагалися в умінні переправлятись через перешкоди за допомогою рятувальних мотузок.

Другий етап обласного фестивалю відбувався в обласному Палаці дитячої та юнацької творчості. Там команди демонстрували свої таланти у гуморі, вокальній, театральній та хореографічній майстерності у конкурсах «Візитка», «Домашнє завдання» та «Плакат соціальної реклами».

За рішенням журі команда ДЮП "Стріла" була нагороджена почесною Грамотою та грошовою премією.

Вітаємо команду "Стріла" з гідним результатом, бажаємо не зупинятися на досягнутому та подальших перемог!

/Files/images/dyup/IMG_20180516_161709.jpg/Files/images/dyup/IMG_20180516_110245.jpg /Files/images/dyup/IMG_20180516_162014.jpg/Files/images/dyup/160518-555.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 182

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.