В школі відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників освіти

Щоосені, після вересневого клопоту, ми з нетерпінням чекаємо затишного золотого жовтня, разом з яким приходить і професійне свято – День працівників освіти. Це свято не тільки для педагогів, але й для студентів, тому що саме в цей день з’являється можливість віддячити педагогам за їхню благородну справу. Так, 4 жовтня в актовій залі школи відбувся святковий концерт, присвячений цій події.

Учні школи за доброю традицією привітали своїх вчителів із їхнім професійним святом.

Свої теплі привітання з Днем працівників освіти висловила директор школи Світлана Іванівна Мочалова.

Художньою самодіяльністю до концерту були підготовлено чимало цікавих номерів. Перед глядачами свята виступили дівчата з вокального ансамблю «Гармонія», учасники хореографічного колективу «Діамант» повеселили всіх запальними танцями, а учні 6-Б класу читали вірші. Також увазі присутніх була запропонована гумористично-хореографічна сценка, присвячена вчительським будням.

Між номерами лунали слова поздоровлень і подяки на адресу тих, хто присвятив себе благородній вчительській справі. Безумовно, святковий концерт залишив яскраві враження в душі кожного глядача.

Шановні освітяни! Бажаємо вам усього найкращого, а головне – здоров’я і довголіття, щоб ви навчали ще не одне покоління учнів і кожен рік зустрічали своїх випускників з вашими милими усмішками на обличчях, які кожен з них запам'ятає назавжди!

/Files/images/den_vchitelya/DSC_0243.JPG/Files/images/den_vchitelya/DSC_0244.JPG/Files/images/den_vchitelya/DSC_0246.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 201

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.