Сьогодні в нашій школі відбулися вибори Президента шкільного самоврядування "Лідер"

Сьогодні в нашій школі відбулися вибори Президента шкільного самоврядування "Лідер".

Участь у виборах взяли 183 учні середньої та старшої школи. Під час голосування була відтворена обстановка як на справжніх виборах президента – учні позначали свого кандидата в бюлетенях та кидали їх в спеціальну урну.

У виборах приймали участь 3 кандидати : Старова Ангеліна (8-Б клас), Дейнека Максим (9-А клас), Васищев Максим (10 клас).

Учні та вчителі дуже відповідально поставилися до виборів і продемонстрували наскільки є дружнім колективом, але сам вибір був дуже складним, адже всі кандидати були гідні посади Президента шкільного самоврядування «Лідер».

Бюлетені були успішно підраховано лічильною комісією у складі Стасюнайтес В.Т. та Сиром'ятнікової І.М..

Переможцем цієї запеклої боротьби став Васищев Євген, учень 10 класу.

У Євгена багато планів на майбутнє: підвищити рейтинг школи в районі, проведення турнірів з футболу, міні-футболу, волейболу, настільного тенісу та інших видів спорту. Створити групу підтримки шкільних команд з футболу, волейболу та баскетболу. Влаштовувати концерти та дискотеки на свята. Озеленити школу, подвір’я та класи. Давати змогу учням висловлювати бажання щодо зміни у школі!

«- Я згуртую навколо себе сильну команду і буду працювати на благо школи. Це буде єдина команда нашої школи. Тому треба об’єднатися і на власному прикладі показати, що світле майбутнє в наших руках. Справа – за професійною командою, що має зацікавленість і волю. Щирість моїх намірів та спроможність їх реалізувати буде підтверджена практичними діями».

Ми бажаємо йому успіхів у своїй новій посаді, та очікуємо змін на краще.

/Files/images/2009/4Pa1TBTvzss.jpg/Files/images/9_kl/ruNdmimVLGw.jpg/Files/images/9_kl/0x9owxRXQvo.jpg/Files/images/9_kl/MGrap3qEtPo.jpg/Files/images/9_kl/wagfutiWykQ.jpg/Files/images/9_kl/G_AhAq3gC40.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.