ШКОЛА – ТЕРИТОРІЯ ТОЛЕРАНТНОСТІ "ДО СЕРЦЯ ЙДЕ ЛИШ ТЕ, ЩО ЙДЕ ВІД СЕРЦЯ"

16 листопада в школі відзначали Міжнародний день Толерантності. Основною метою було: ознайомити учнів з поняттям «толерантність», виявити основні риси толерантності, сформувати правильне уявлення щодо толерантної поведінки, виховувати почуття поваги один до одного, до звичаїв, традицій і культури різних народів, комунікативну культуру спілкування та взаєморозуміння, продовжити формування толерантного ставлення однокласників між собою, сприяти розвитку в учнів самосвідомості, яке допомагає дітям побачити себе та інших такими, які вони є насправді, розвивати терпимість до відмінностей між людьми.

Практичним психологом Халіною О.В. та лідерами учнівського самоврядування були проведені такі заходи: для учнів початкової школи (1-4 класи) створили «Квітку ТОЛЕРАНТНОСТІ». Для учнів середньої і старшої школи л (5-11 класи) було проведено бліц-опитування "Чи живе в моїй школі торерантність?" та акцію "З довірою в серці".

/Files/images/9_kl/Q9vjo2fyOd4.jpg/Files/images/9_kl/avZTw-kyyf8.jpg/Files/images/9_kl/VBs8SCq4nyA.jpg/Files/images/9_kl/4U3jF6a4W_k.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 285

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.