ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД І ТУРНІРІВ З НАВЧАЛЬНИХ ПРЕДМЕТІВ У 2023-2024 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

05 січня 2024 року Безлюдівська селищна рада спільно з Благодійним фондом «Крок в нове життя» відзначили переможців ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів у 20023/2024 навчальному році та вчителів Комунального закладу «Васищевський ліцей Безлюдівської селищної ради».

На заході були присутні Безлюдівський селищний голова Микола Кузьмінов, секретар Безлюдівської селищної ради Яна Стасєва, староста Васищевського старостинського округу Олександр Макаров, депутати Безлюдівської селищної ради VІІІ скликання Юрій Шматько та Віктор Шептура та голова правління БФ «Крок в нове життя» Наталія Раріна. Переможці учнівських олімпіад і турнірів, а також їх викладачі отримали грамоти та подяки від Безлюдівської селищної ради, а також пам’ятні подарунки.

Ми пишаємося переможцями ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та турнірів з навчальних предметів у 2023/2024 навчальному році Безлюдівської громади і хочемо щиро привітати їх та їхніх наставників з таким важливим досягненням!

Бажаємо Вам подальших успіхів та нових перемог!

Ви - майбутнє нашого суспільства!

/Files/images/novini/0501/1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 102

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.