Повернутися до звичайного режиму

Про проведення Олімпійського тижня у 2016 році

На виконання листа Харківського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту від19.08.2016 року № 563 «Про організацію та проведення Дня фізичної культури і спорту та Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня у 2016 році», листа відділу освіти ХРДА від 25.08.2016 № 01-35/2619 «Про організацію та проведення Дня фізичної культури і спорту та Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня у 2016 році» та з нагоди Дня фізичної культури та спорту у період з 5 по 9 вересня 2016 року учні та вчителі Васищевської ЗОШ І-ІІІ ст. взяли активну участь у проведенні “Олімпійського тижня”.

Дана ініціатива спрямована на популяризацію спорту, здорового способу життя. В ході її проведення в школі організовано чимало заходів. Так, на уроках української мови школярі вивчали олімпійські традиції та легенди різних країн світу, а на уроках історії та географії дізнавались про положення та звичаї Олімпійських держав, міста, де проводились попередні Олімпійські ігри та традиції Олімпійського руху в Україні.

12 вересня відбулися Олімпійські уроки. Діти та вчителі підготували багато цікавих фактів про 31 Олімпійські ігри, а ще - в кожному класі знайшлися справжні знавці спортивних "цікавинок".

Учні 9-11 класів із задоволенням прийняли участь у шкільному конкурсі на кращій реферат і презентацію про Олімпійські ігри.

Завершився “Олімпійський тиждень” футболом, у якому взяли участь учні 8-11 класів.

/Files/images/sport/DSCF2703.JPG/Files/images/sport/DSCF2712.JPG/Files/images/sport/DSCF2759.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 270

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.