Звітний концерт музичного гуртка "Гармонія"

Музика знаходить палкий відгук в серці кожної людини, в ній вона черпає натхнення і сили, світлі сподівання та чисті прагнення. Мову музики розуміють всі, незалежно від національності, віку та соціального статусу.

Вже стало доброю, гарною традицією напередодні новорічних свят проводити творчий звітний концерт музичного гуртка "Гармонія" (керівник Іванська Олена Павлівна).

19 грудня в День Святого Миколая діти 5-7 класів поринули в світ чудової музики.

Кожен вихованець музичної школи із задоволенням виходив на сцену для виступу чи то з піснею, чи виконуючи музичний твір на своєму улюбленому інструменті.

З емоційно-піднесеним настроєм залишали глядачі свято. Хочеться сподіватись, що гарні та позитивні враження залишаться у їхніх душах та серцях, а прекрасне музичне мистецтво отримає нових шанувальників.

/Files/images/001/_5S9M5knSF8.jpg/Files/images/001/gpTHnJYRngY.jpg/Files/images/001/fxTbUUGq-bc.jpg/Files/images/001/_X4y_56tQIM.jpg/Files/images/001/4FTRFAD_2AE.jpg/Files/images/001/UROWNHX2UbE.jpg/Files/images/001/TjvyX8mZxto.jpg/Files/images/001/Hqj3iPVBECk.jpg/Files/images/001/ks59Tg2egHo.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 206

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.